Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

Concurs de projectes per a l’adequació de la nova seu del Cateb a Terrassa

La Delegació del Vallès Occidental del Cateb i la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) convoquen un concurs de projectes d'arquitectura per a l'adequació interior de la seva nova seu, ubicada al centre de Terrassa.

La Delegació del Vallès Occidental del Cateb i la Delegació del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoquen un concurs de projectes d’arquitectura per a l’adequació interior de la seva nova seu, ubicada al centre de Terrassa.

Ambudes entitats han signat un contracte de lloguer per un termini de 35 anys i està previst iniciar en els propers mesos les obres de rehabilitació de l’edifici, obra de l’arquitecte Juli Capella.

El canvi de seu obeeix a l’estreta col·laboració entre els dos col·legis, a través de la Intercol·legial Tècnica del Vallès, un fet que afavoreix i facilita les gestions de l’exercici professional compartides entre arquitectes i arquitectes tècnics, i tant de bo signifiqui un precedent en el sector. A més, el nou emplaçament afavorirà un impacte més directe a la societat, apropant el servei a la ciutadania.

El concurs es durà a terme en dues fases, amb intervenció de jurat. L’objectiu és seleccionar la proposta que, per la seva qualitat, valors tècnics, funcionals, arquitectònics, culturals, d’arquitectura i salut, d’accessibilitat i mediambientals, sigui considerada la més idònia.

En una primera fase es valoraran les propostes presentades en base als criteris de selecció i, posteriorment, es convidarà els cinc equips amb millor puntuació a una segona fase. L’equip guanyador rebrà l’encàrrec de la redacció del projecte, la direcció d’obra, la direcció d’execució de l’obra i la coordinació de seguretat i salut. El segon, tercer, quart i cinquè classificats percebran la quantitat de 3.000 euros cadascun.

El termini de presentació d’ofertes en primera fase finalitzarà el divendres 21 de juliol a les 14 h.

Resolució de dubtes

Visita a l’edifici

Es realitzarà una visita guiada a l’edifici, el dijous 13 de juliol a les 10 hores. Cal confirmar assistència enviant un correu electrònic. Si no pots assistir, però tens interès a participar en aquest concurs, ens ho pots fer saber enviant un correu a la mateixa adreça de correu.

Confirmeu assistència a visita o informeu si voleu participar en el concurs a:

voccidental@cateb.cat

Documentació

per a dubtes o més informació:

concursvalles@coac.net

PUBLICITAT