Cercar Error
Pràctica professional Barcelona+Sostenible medi ambient Residus

Descompte en la taxa de recollida de residus comercials i industrials de Barcelona

Els col·legiats gaudireu d'un 10% de descompte en la taxa de recollida de residus comercials i industrials amb la vostra adhesió. Teníu temps fins el 30 de juny.

Com ja sabeu, el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona formem part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys.

Aquest any hem prorrogat el pla d’acció 2023 i mantenim la proposta d’actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.  

Recordeu que tots som protagonistes i agents del canvi a la ciutat. 

Realitzant aquestes accions de sostenibilitat caminem per assegurar un futur viable i durador, aconseguint un valor afegit i una distinció amb altres activitats econòmiques.

Podeu adherir-vos al Pla emplenant el següent formulari abans del 30 de juny.

Una vegada enviat el formulari rebreu un correu electrònic que cal clicar per confirmar l’adhesió. 

Els col·legiats amb activitat económica amb seu a Barcelona que us hi adheriu i implementeu alguna/es de les accions que proposem o d’altres de pròpies durant aquest any obtindreu, com a reconeixement, els següents beneficis fiscals durant l’any 2024

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.

Per  a més informació podeu consultar la web Barcelona + Sostenible: www.barcelona.cat/bcnsostenible

El paper del Cateb és acompanyar-vos a tots en l’execució de les accions que trieu, juntament amb el suport de la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.

PUBLICITAT