Cercar Error
Pràctica professional Avantatges Eines informàtiques Revistes

Descomptes col·legials en la revista i el programa de pressupostos de Construc

Avantatge col·legial en la subscripció de la revista Construc i en el seu programa de pressupostos i facturació

Construc és una revista tècnica de la construcció, fundada l’any 1952, especialitzada i útil per a la realització de pressupostos. La revista disposa de dades tècniques relatives al món de la construcció (preus de mà d’obra, mitjans auxiliars, materials, partides d’obra…) així com una eina per al seu desenvolupament (Programa de Pressupostos i Facturació). La seva periodicitat és trimestral (4 números a l’any).

El seu abast és d’àmbit estatal amb informació per a 10 províncies: Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, Bilbao, A Corunya, Madrid, Sevilla, València i Saragossa. Trobareu preus unitaris i descomposts de tots els temes, permetent així el càlcul de qualsevol tipus de pressupost, presa de dades, etc.

El programa de pressupostos i facturació de la Revista Construc està pensat per a dur a terme pressupostos bàsics, amidaments i les seves corresponents factures, podent-los adequar cada usuari a les seves necessitats personals.

Des del Cateb hem arribat a un acord per oferir la revista i el programa a uns preus més avantatjosos. Us els detallem a continuació:

ModalitatPreuPreu col·legiats
Subscripció (ANUAL) – Opció digital revista93€50€
Subscripció (ANUAL) – Opció digital revista + BASE223€175€
Subscripció (ANUAL) – Opció digital revista + BASE + PROGRAMA353€175€
Subscripció (ANUAL) – Opció digital revista + PROGRAMA218€150€
Subscripció (ANUAL) – Opció paper revista + BASE + PROGRAMA393€259€

Si voleu beneficiar-vos d’aquest descompte envieu un correu electrònic al Centre de Documentació i us facilitarem el codi de descompte per demanar la promoció a Construc

PUBLICITAT