Cercar Error

Taller educatiu
Cuida casa teva com cuides el teu cos

Taller per a escoles de primària

Cuida casa teva com cuides el teu cos

Taller lúdic-pedagògic dirigit a infants i famílies entorn a la rehabilitació d’edificis per sensibilitzar i educar als participants sobre la rehabilitació dels edificis d’una manera creativa i didàctica. Es treballen diferents disciplines com l’arquitectura, medi ambient, energies renovables, salut, qualitat de vida, tot això dins d’un marc creatiu i lúdic.

Contingut

Mitjançant la construcció i millora de la “CASA-COS” adquirim coneixements bàsics sobre les parts i els materials d’una casa i aprenem la importància de cuidar-la per poder gaudir-la de manera segura i eficient. Aprendrem també a seleccionar els materials en una construcció i introduir millores energètiques respectant el medi ambient. Per construir la CASA-COS disposem de diferents materials de construcció (trossets o mostres) que els participants poden escollir per organitzar, composar i muntar els elements com si d’un personatge es tractés.

Material necessari per desenvolupar el taller

  • Taules per treballar 20 persones; poden estar drets o asseguts.
  • Una taula auxiliar de suport per posar material (opcional).
  • Una taula o prestatgeria per a la possible exposició de les peces acabades o per poder exposar algunes composicions acabades mentre s’eixuguen (opcional).

Durada del taller: a determinar segons necessitats, aprox entre 1-1:30h

Adreçat a: Nens i nenes de 6 a 10 anys i pares

Escoles: Nivells de 1r a 4t