Cercar Error

Taller educatiu
Casa Stamp

Taller per a escoles de primària

Casa Stamp

És un joc d’estampació de peces individuals amb fusta, que té per objectiu activar la capacitat d’observació dels nens d’un dels espais més coneguts per ells: casa seva.

Mitjançant unes petites instruccions, els infants transformaran les seves observacions en idees per millorar casa seva, ja sigui proposant millores energètiques o per al reciclatge, plantejant la incorporació de materials sostenibles que millorin el confort i la qualitat dels espais, com també, incorporar els conceptes d’accessibilitat en els espais que conformen l’habitatge.

Sempre, l’objectiu final fixat serà sensibilitzar envers la habitabilitat, sostenibilitat i accessibilitat a través del joc.

Contingut

Mitjançant petits segells de gomma amb formes diferents: mobiliari-cuina-banys, portes, escales, espai per residus, estenedor natural, finestres , vegetació  i textures per aplicar sobre els plànol d’un habitatge, per transformar-lo en un espai més habitable, saludable i adaptat a necessitats funcionals que s’apliquen sobre el plànol d’un habitatge.

Material necessari per desenvolupar el taller

  • Taules per treballar 20 persones; poden estar drets o asseguts.

Durada del taller: a determinar segons necessitats, aprox entre 1:00h

Adreçat a: Nens i nenes de 6 a 10 anys

Escoles: Nivells de 1r a 4t