Cercar Error
Pràctica professional Delegació de l'Alt Penedès-Garraf Oficina Tècnica de Rehabilitació

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha acollit una taula informativa per informar sobre els Fons Next Generation a la ciutadania i als professionals

La degació de l'Alt Penedès-Garraf, juntament amb l’Oficina Comarcal d’Habitatge de l’Alt Penedès i les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels col·legis professionals implicats, van organitzar una taula informativa sobre els ajuts europeus dirigida a la ciutadania i professionals.

Un habitatge saludable és aquell que garanteix la salut i benestar de les persones que l’ocupen. La Unió Europea amb els Fons Next Generation ha previst un paquet d’ajudes dirigides al ciutadà per a incentivar la rehabilitació energètica dels edificis i dels habitatges, l’economia local i la sostenibilitat del planeta. Però per a la rehabilitació d’un edifici és necessari la implicació i acompanyament a les comunitats de diversos professionals especialitzats. Les Oficines Comarcals i Locals d’Habitatge i les Oficines Tècniques de Rehabilitació de Catalunya, són les entitats on s’ha d’adreçar el ciutadà per a informar-se i sol·licitar aquestes subvencions. És per això que la delegació de l’Alt Penedès-Garraf juntament amb l’Oficina Comarcal d’Habitatge de l’Alt Penedès i de les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels col·legis professionals implicats en la gestió van organitzar aquesta taula informativa sobre els ajuts europeus dirigida a la ciutadania i professionals del sector, que va tenir lloc el 19 d’octubre passat. La presentació dels ajuts Next Generation per fomentar la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges, va anar a càrrec del cap del Servei Comarcal d’Habitatge de l’Alt Penedès, Joan Rodríguez Salinas.

A la taula informativa, moderada per Marta Pradal, tècnica de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, es va parlar dels aspectes pràctics de la tramitació dels ajuts Next Generation, i hi van participar: Víctor Forns, coordinador de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, Oriol Farriol, arquitecte tècnic de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona i Marta Martínez, coordinadora de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

PUBLICITAT