Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sin categorizar

El Maresme inaugura “Transitant per les emocions”, d’Àngela Bartolí, una nova exposició de Sant Lluc per l’Art

Juntament amb l'Associació Sant Lluc per l'Art, la Delegació ha inaugurat a Mataró, una exposició "emocionant" plena de sentiments.

Àngela Bartolí, en silenci, com suggereix ella mateixa, va inaugurar la seva exposició a la Delegació del Maresme, per interaccionar amb les seves obres,i viatjar d’allò més superficial al més profund. La millor manera, com diu el títol de l’exposició, de transitar per les emocions.

L’origen i l’experiència, així com la sensibilitat i el respecte per la natura marquen tot el recorregut d’aquesta exposició, inaugurada el passat 8 de març. Els sentiments i les emocions van resseguint el camí de la mateixa, durant tota la seva trajectòria, fent-se tangible a través de les diferents temàtiques.

Dels cels primerencs als reflexos a l’aigua, dels horitzons oberts a la plasmació de sentiments i emocions pròpiament dites, passant pels paisatges boirosos per retornar novament a les aigües en la seva expressió més abstracta.

Cada una de les obres passa de la vibració a la tela transitant per un cúmul de sentiments contradictoris i oposats fins a la definitiva plasmació.

PUBLICITAT