Cercar Error
Institucional Professió

Els estudiants de l’EPSEB descobreixen una obra de SEROM en l’Espai Professió organitzat en col·laboració amb el Cateb

Serom va presentar la remodelació de l'edifici d'oficines D197 del districte 22@, a l'Espai Professió que va tenir lloc a l'EPSEB.

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona i l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona van convidar, ahir, els estudiants a participar en un Espai Professió per descobrir una obra de l’empresa Serom: la remodelació de l’edifici d’oficines D197, una emblemàtica torre d’oficines ubicada al districte 22@. La presentació de la jornada va anar a càrrec de Susana Pavón, membre de la junta de govern del Cateb i Jaume Guixà, sotsdirector de relacions institucionals de l’EPSEB.

El projecte que es va presentar és un exemple innovador de com afrontar un repte tan majúscul com la reforma integral de l’edifici. D197 fou dissenyat per David Chipperfield i construït el 2008 amb 17 plantes sobre rasant i més de 15.000 m². L’enfocament col·laboratiu que ha involucrat a l’empresa constructora des de la fase de disseny, és una nova tendència al mercat que busca evitar els desviaments en temps i cost.

Els estudiants van poder veure els renders de l’obra en realitat virtual a través de lents estereoscòpiques d’última generació, i assistir a una taula rodona moderada per Joan Grandes, director de Serveis de Serom, i amb els participants: José Antonio Gil, cap d’obra de Serom, Moisès Regalón, de MR Arquitectura Tècnica i Sergio Sanz, de Sanzpont Arquitectura.

La clausura de la jornada i conclusions van anar a càrrec de Núria Sauleda i Jaume Guixà.

 

PUBLICITAT