Cercar Error
Pràctica professional Ajuts a la recerca Ajuts assistència a congressos 2023

Comunicacions tècniques per Contart 2024

Obert el termini per a enviar les comunicacions tècniques per al pròxim Congrés de CONTART2024

El proper any 2024 es celebrara la desena edició de la Convenció Internacional de l’Arquitectura Tècnica, CONTART. Aquest és un dels esdeveniments cientificotècnics més importants del nostre sector i aquest any es celebrarà els dies 25 i 26 d’abril del 2024 en el Palau de Congressos de Santa Eulalia del Rio, Eivissa. Aquesta edició, promoguda i organitzada pel Consell General de l’Arquitectura Tècnica d’Espanya, compta amb el suport del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics d’Eivissa i Formentera que actua com a Col·legi amfitrió.

L’eix vertebrador de l’esdeveniment serà la salut en els edificis, encara que, com no pot ser d’una altra manera dins del context actual, la sostenibilitat, la rehabilitació i la seva importància per al parc edificat es veurà molt valorada dins de les ponències.

Les àrees temàtiques en les quals s’admetran a revisió els treballs que vulguin exposar-se en CONTART són:

  1. Eficiència eergètica i sostenibilitat
  2. Qualitat de l’aire interior i benestar tèrmic
  3. Protecció del soroll i il·luminació
  4. Ergonomia, mobilitat i accessibilitat universal
  5. Seguretat
  6. Rehabilitació i patrimoni
  7. Àrees transversals

S’ha obert el periode per presentar comunicació. Per presentar una comunicació cal enviar un resum (màx. 500 paraules) abans del dia 12 de desembre.

Recordeu que els col.legiats del Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) que hagin estar elegits per a presentar una comunicació en el CONTAR T, disposen d’uns ajuts per al desplaçament. Aquests ajuts formen part de les iniciatives que el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona (Cateb) impulsa per a fomentar la recerca, el coneixement i la investigació entre els professionals de l’arquitectura tècnica. Un dels eixos d’aquesta iniciativa es donar visibilitat a la professió i la dels arquitectes tècnics i amb aquesta finalitat es vol donar suport als col·legiats i col·legiades que realitzin activitats de recerca en arquitectura tècnica mitjançant una convocatòria d’ajuts per a projectes per al foment de la producció científica.

Per accedir a aquests ajuts cal enviar una proposta i un cop rebuda la documentació s’avaluaran les sol·licituds i s’atorgarà unes determinades quantitats als projectes seleccionats en funció del fons de què es disposi. L’import màxim de la concessió dels ajuts és de 300 €.

El termini de recepció de sol·licituds serà fins a esgotar el finançament establert.

Per resoldre qualsevol dubte sobre aquesta convocatòria podeu enviar un correu electrònic a centredocumentacio@cateb.cat

A la pàgina web trobareu les bases per poder accedir a aquests ajuts i el formulari on podreu adjuntar la documentació per tal que es procedeixi a la seva revisió.

PUBLICITAT