Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional arquitectura medi ambient seguretat i salut

I Congrés de Medicina i Salut Ambiental

La Societat Catalana de Salut Ambiental (SOCSA) celebrarà aquest esdeveniment el pròxim 21 d’abril a la seu del Col·legí Oficial de Metges de Barcelona

Amb el lema “Nuevos retos en la salud y el medioambiente. Las intervencions de hoy, la salud de mañana“, es presenta el 1r Congrés de Medicina i Salut Ambiental, en el qual, de la mà d’especialistes de referència, es tractarà l’impacte de l’exposició als factors ambientals en la salut de les persones, entre els quals està la vida en l’interior dels edificis.

La Societat Catalana de Salut Ambiental té com a objectiu principal, fer arribar a totes les especialitats mèdiques i diferents disciplines implicades com és l’edificació, els conceptes de la Medicina Ambiental i tal com cita la seva presidenta, la Dra. M. Carmen Ruiz Martin, aquest Congrés té la voluntat de:

  • Crear un fòrum del coneixement per donar visibilitat i fer una crida sobre la urgència d’aplicar programes integratius i multidisciplinari que promoguin línies d’intervenció transversals, comunitàries i professionals que ajudis a assolir els objectius de salut de la població cap a la disminució dels riscos derivats dels factors ambientals.
  • Abordar una visió general sobre les noves estratègies de salut i medi ambient, en les que conflueixin dues especialitats com són la medicina, l’arquitectura i l’edificació, per a dissenyar espais interiors i exteriors més saludables.

La jornada es podrà seguir de forma presencial a l’Auditori del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona al Passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona i en modalitat online i serà íntegrament en castellà.

Trobareu tota la informació i el formulari per a la inscripció a la jornada amb els diferents prus tant per socis com no socis de SOCSA en el següent link: https://www.socsa.cat/-congr%C3%A9s

PUBLICITAT