Cercar Error
Pràctica professional contart

Inscripcions obertes per a Contart 2024

Ja pots inscriure't a l'edició d'enguany de Contart. Aconsegueix el teu codi de descompte.

La propera edició de la Convenció Internacional de l’Edificació, Contart 2024, inicia els seus preparatius i ja té disponible la seva pàgina web, on anirà publicant tota la informació referent a aquesta desena edició, que se celebra els dies 25 i 26 d’abril de 2024 al Palau de Congressos de Santa Eulàlia del Riu, a Eivissa. La inscripció també està oberta i es pot fer per la mateixa pàgina web

El lema “Habitar plenament. Habitatges sans, persones sanes” convidarà tots els ponents a parlar sobre l’obligada funció social que el parc edificat té: preservar la salut dels seus ocupants, sense oblidar el marc actual de referència que conformen els fons Next Generation. La innovació també centrarà l’atenció dels congressistes en aquest fòrum, atesa la seva importància per aconseguir la transformació energètica.

Calendari d’inscripció

L’organització de la convenció ha previst un calendari d’inscripcions amb diferents modalitats i preus diferents segons la tipologia d’inscripcio. Com a col·legiat del Cateb pots aconseguir el teu codi de descompte per aconseguir el descompte d’inscripció. Per fer la inscripció cal accedir a l’àrea personal amb les credencials d’edicions anteriors o registrant-te prèviament si és la primera vegada.

QUOTES Fins
1 de març de 2024
A partir de
2 de març de 2024
Sense codi Amb codi Sense codi Amb codi
General 190 € 150 € 250 € 210 €
Mutualista MUSAAT 100 €
Estudiant 50 € 50 €

Aconsegueix aquí el teu codi de descompte

PUBLICITAT