Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació de l'Alt Penedès-Garraf

Inaugurem la nova seu de la Delegació de l’Alt Penedès-Garraf a Vilafranca, més propera al col·legiat i al ciutadà

El nou alcalde de Vilafranca del Penedès, Francisco Romero, va inaugurar ahir, en el que va ser el seu primer acte com a alcalde, juntament amb el president del Cateb, Celestí Ventura, i la delegada de l'Alt Penedès-Garraf, Meritxell Bosch, la nova seu del Cateb a Vilafranca del Penedès.

Ahir, a les 7 del vespre, va tenir lloc la inauguració de les noves instal·lacions a Vilafranca per part de Francisco Romero, nou alcalde de Vilafranca, Celestí Ventura, president del Cateb i Meritxell Bosch, delegada de l’Alt Penedès-Garraf. El nou alcalde de Vilafranca va destacar que es tractava del seu primer acte oficial, un moment molt il·lusionant. Ens hi van acompanyar diferents membres de la junta de govern del Cateb, exmembres de la comissió territorial de l’Alt Penedès-Garraf, diferents institucions vinculades al sector de les comarques, patrocinadors i be partners del Cateb, així com els directors del Cateb. Aquesta inauguració culmina el 10è aniversari de la constitució de la delegació a l’Alt Penedès-Garraf, la més jove de les sis amb les qual compta el Cateb, que es va crear l’any 2012 a partir de l’oficina de serveis creada un any abans i situada al quart pis de l’edifici de la plaça del Penedès, 3. Actualment, la delegació a l’Alt Penedès-Garraf aplega prop de 250 col·legiats i col·legiades.

La nova seu disposa d’unes instal·lacions més àmplies i modernes que facilitaran la trobada del col·lectiu dels arquitectes tècnics, millorar les condicions a l’hora d’impartir cursos de formació i també projectar el Col·legi cap als ciutadans  a l’hora de facilitar les seves consultes a l’Oficina Tècnica de Rehabilitació.

La nova seu ja està oberta al carrer de Cal Bolet, núm. 4 de Vilafranca del Penedès, amb el seu horari habitual de:

Matins: de dilluns a dijous, de 9 a 14 hores
Tardes: de dilluns a dijous de 15 a 17 hores
Divendres: de 9 a 14.30 hores

També hi pots contactar per telèfon al  93 819 93 79

PUBLICITAT