Cercar Error
Pràctica professional Visats Visats

Pòlissa col·lectiva inclosa en el visat d’altres treballs

Recorda que pots visar tots els treballs professionals, exceptuant obra i seguretat, acollint-te a la pòlissa de responsabilitat civil col·lectiva.

Des del l’any 2017 que el Cateb va incorporar la possibilitat de visar tots els treballs professionals, exceptuant obra i seguretat, acollint-se a la pòlissa de responsabilitat civil col·lectiva.

És des d’aquell moment que en visar qualsevol treball de l’apartat “Altres treballs” de l’oficina virtual, és a dir, informescertificatsvaloracions taxacionsaixecaments planimètricsITEcertificats d’habitabilitat i/o eficiència energètica, etc, que us podeu acollir a la cobertura de responsabilitat civil col·lectiva per al treball concret que esteu visant, amb la garantia de que el tindràs cobert durant els períodes de responsabilitat, donat que aquest servei està inclòs dins la quota col·legial pel fet de tenir-ho visat.

En el cas que ja disposis de pòlissa individual, pots optar per no incorporar aquest risc a la teva pòlissa perquè el Cateb et garanteix la cobertura, i si en propers anys deixes d’exercir i no disposes d’assegurança, continuaràs tenint cobertura a través de la pòlissa del Cateb.

Per obtenir més informació us podeu posar en contacte amb el Servei de Validació al telèfon 93 240 20 60 o bé a través del canal consultes de la teva oficina virtual.  

PUBLICITAT