Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació de l'Alt Penedès - Garraf

Reptes i amenaces en el sector de l’habitatge, en el 5è simposi d’economia i estratègies comarcals del Garraf

Josep Orriols, vocal territorial de l'Alt Penedès-Garraf participa en el 5è simposi organitzat per Node Garraf, per parlar dels reptes del sector de l'habitatge en la comarca.

La cinquena edició del Simposi Garraf, Estratègies de creixement i projecció de futur, completa un cicle de jornades anuals en les què s’han fet aportacions, s’ha debatut i s’han contrastat conclusions. El 5è Simposi Garraf es promou com a corol·lari dels anteriors i amb la intenció de refermar l’aposta estratègica pel que fa al creixement i la projecció de futur al Garraf.

De nou, el 15 de març passat s’han aplegat els criteris d’experts, els referents d’altres territoris i les aportacions dels agents econòmics, socials i polítics de l’espai més proper. Hi ha participat la ciutadania i, en particular, els professionals, directius i directives d’empreses, agents i representants d’entitats públiques i privades que tenen afinitat amb les activitats que es desenvolupen en el districte econòmic del Garraf.

En aquesta ocasió, Josep Orriols vocal territorial de l’Alt Penedès-Garraf del Cateb, juntament amb Alfred Contreras president del Gremi de Constructors de la comarca, Laura Melamed vicepresidenta de l’Associació d’Agents Immobiliaris del Garraf i Mar López degana del CETIVG Enginyers Garraf Penedès, van poder debatre les estratègies de futur del sector en la comarca.

PUBLICITAT