Cercar Error
Institucional Delegació del Bages-Berguedà-Anoia

Santpedor va ser l’escenari del 35è sopar de col·legiats i col·legiades del Bages-Berguedà-Anoia, una trobada amb moltes sorpreses!

El passat 16 de juny, els col·legiats i col·legiades del Bages-Berguedà-Anoia van tenir l'oportunitat de retrobar-se i compartir una nit plena de sorpreses.

Vam començar amb una visita tècnica a les obres del Museu del Barroc de Manresa, guiada per David Closes, cap de Servei de Projectes Urbans i Infraestructures Territorials, que a més a més, és el director d’obra i David Jiménez, arquitecte tècnic i director de l’execució. Ens van ensenyar les obres dels nous accessos al museu i les actuacions de rehabilitació fetes al costat oest de l’edifici, obres que es troben ja en la seva fase final.

Després, ja tocava trobar-nos amb la resta de companys, amics i familiars, per prendre un bon sopar al restaurant Ramon Park-Hotel a Santpedor, restaurant familiar, actualment dirigit per la cinquena generació de restauradors, amb 30 anys d’experiència que l’avalen. Començàrem amb un aperitiu dret i un cop ens vam posar al dia del que ha passat el darrer any, ens vam entaular per seguir amb la vetllada.

La trobada va ser presidida per Celestí Ventura, president del Cateb, el delegat sortint i nou vicepresident del Cateb, Cristian Marc Huerta i la nova delegada Conxita Pladellorens.

Una de les sorpreses de la nit va ser la visita d’en Màrius Serra per plantejar-nos enigmàrius arquitectònics a l’hora del cafè , que va posar a prova la nostra capacitat de barrejar l’enginy verbal amb la cafeïna. Van ser enigmàrius com els que llança cada matí a “El matí de Catalunya Ràdio”, però de temàtica arquitectònica. Els Enigmàrius són enigmes verbals basats en un doble sentit que es resolen amb una sola paraula i vam estar d’allò més divertits.

I ja només queda esperar a l’any vinent, que ens tornarem a trobar encara amb més sorpreses.

PUBLICITAT