Cercar Error
L'Informatiu Espai empresa recobriments vinílics Schlüter-Systems VINPRO

Schlüter-Systems: nous perfils de disseny per a recobriments vinílics

ESPAI EMPRESA - Schlüter-Systems presenta amb la seva nova gamma de perfils VINPRO solucions per a recobriments vinílics i altres acabats de disseny de baix espessor.

Promocionat per SCHLÜTER SYSTEMS -

Schlüter-Systems presenta amb la seva nova gamma de perfils VINPRO solucions per a recobriments vinílics i altres acabats de disseny de baix espessor.

Schlüter-Systems, inventor del primer perfil per a recobriments ceràmics en 1975, presenta per primera vegada cinc perfils diferents, desenvolupats especialment per a recobriments vinílics i altres materials de baix gruix. D’aquesta manera tècnics i instal·ladors també poden recórrer a la professionalitat i a la qualitat del líder mundial en perfils per a recobriments de disseny.

SChlüteR-VINPRO-S, creat especialment per a recobriments vinílics i altres acabats de disseny, ofereix una protecció segura dels cantells en l’acabat de paviments vinílics amb altres superfícies. A més, el perfil es pot utilitzar com a acabat elegant per a sòcols.

El perfil SChlüteR-VINPRO-t s’instal·la posteriorment i crea una transició contínua entre dos recobriments diferents de baix gruix al mateix nivell. Transicions entre un recobriment vinílic instal·lat sobre un paviment existent es solucionen fàcilment amb el perfil VINPRO-O. I per a la utilització en esglaons d’escales tenim VINPRO-STEP. El perfil de forma rectangular protegeix els cantells dels recobriments i és antilliscant, gràcies a la seva zona de petjada acanalada.

Els murs de patis interiors van ser els que en general presentaven la major problemàtica de patologies i una major intervenció per la seva gran deterioració (més de 3.500 m2).

Per a la formació de cantonades en parets està disponible el perfil VINPRO-RO, que amb la seva geometria rodona recorda al popular perfil de cantonera Schlüter-RONDEC. Tots els perfils de la sèrie VINPRO estan basats en els coneguts perfils per a ceràmica de Schlüter-Systems i adaptats a les exigències especials dels recobriments vinílics. Amb el seu aspecte fi i els seus acabats atractius en alumini cromat, titani i bronzejat raspallat, els perfils VINPRO combinen a la perfecció amb aquest tipus de recobriment tan versàtil com popular.

PUBLICITAT