Cercar Error
Pràctica professional construcció Economia circular Gestió de residus sostenibilitat

Torna la 2a edició del Congrés Catalunya Circular

Reserva't les dates! Els dies 11 i 12 de juny torna el Congrés Calalunya Circular després de l’èxit de la primera edició!

El Congrés Catalunya Circular és la trobada anual d’agents de l’àmbit públic, privat i tercer sector, compromesos amb la consolidació de l’economia circular a Catalunya.  L’objectiu és oferir un espai de trobada i de reflexió únic i crear una visió estratègica compartida posant en valor iniciatives i projectes de referència en diversos sectors pioners en aquest àmbit. 

L’edició 2024 s’enfoca en models de negoci circulars amb casos pràctics d’empreses tractores, en iniciatives impulsades pels agents de l’Administració, estratègies territorials multi-nivell i sessions sectorials participatives.

A més, enguany, per tal de promocionar el networking, s’organitzarà un espai temporal per facilitar les aliances i es duran a terme sessions paral·leles a la tarda per abordar reptes i oportunitats sectorials. Aquestes seran organitzades pel Clúster del Packaging, el Clúster Modacc, el Clúster de Residus i el Gremi de la Bioconstrucció.

També, gràcies a la bona rebuda que van tenir l’edició passada les visites tècniques, en aquesta edició el Congrés acollirà, durant el seu segon dia, quatre visites tècniques, una més que l’any passat. Aquestes giraran al voltant de temes com el disseny circular, l’optimització de processos industrials a través de la innovació i col·laboració, el reciclatge i la valorització dels materials, així com la lluita contra el malbaratament alimentari amb la presencia d’entitats de l’economia social i solidària.

El Congrés Catalunya Circular pretén donar visibilitat a les diferents estratègies, iniciatives tractores i casos d’èxit sobre com l’economia circular i la innovació suposen avantatges competitius i noves oportunitats d’ocupació per a empreses, institucions i el país en el seu conjunt.

Com en la primer edició, el Congrés Catalunya Circular està adreçat a tots els actors que intervenen en l’economia verda i circular: especialment a empreses, institucions, centres de recerca i tecnològics, centres docents (escoles i universitats), administracions públiques i tercer sector.

Per a més informació sobre el Congrés podeu consultar aquest enllaç

PUBLICITAT