Cercar Error
Pràctica professional Delegació del Vallès Oriental

1r Seminari web de la Delegació del Vallès Oriental, a càrrec de PRANA Smart

Primers recuperadors de calor amb nucli de coure instal·lats a la paret, que faciliten l'execució d'un projecte d'obra.

Prana Smart, autors i fabricants de noves tecnologies en el sector de la conservació i l’eficiència energètica, ha fabricat la quarta generació de recuperadors d’aire, basats en intercanviadors de calor de coure. Disposen del seu propi laboratori climàtic, que els ha permès el desenvolupament i la introducció de nous models en el mercat. 

El passat 30 de gener van presentar en webinar, organitzat per la Delegació del Vallès Oriental amb un nombrós grup de participants tota la tecnologia Prana Smart, amb fets reals d’estudis i testimonis

  • Integració dels sensors
  • Gràfics
  • Avantatges del coure respecte a altres materials
  • Fitxes tècniques

El ponent Sergi Alexandrovich va realitzar una presentació molt dinàmica, mostrant els recuperadors de calor en viu. Els assistents es van interessar per la senzillesa d’instal·lació del producte i la seva efectivitat.

Durant la sessió, un dels assistents ens va mostrar la instal·lació a casa seva d’un recuperador de Prana i ens va sensibilitzar sobre el canvi important en la temperatura de l’estança i la millora de la qualitat de l’aire de la seva llar.


El primer webinar tècnic dut a terme per la Delegació del Vallès Oriental va ser un èxit i esperem continuar realitzant-ne de nous. Estigues atent a properes convocatòries!

PUBLICITAT