12a Trobada de col·legiats i col·legiades de l’Alt Penedès- Garraf

Acompanya'ns, el proper divendres 3 de març, a la 12a trobada anual dels arquitectes tècnics i tècniques de les comarques de l'Alt Penedès-Garraf, que enguany celebrarem a Vilanova i la Geltrú.
La vetllada començarà amb la visita guiada a l’Espai Far, situat a l'emblemàtic Far de Sant Cristòfol, un equipament museístic que mostra el ric patrimoni mariner vilanoví. Compte amb tres espais d'exposició permanent: el Museu del Mar de Vilanova i la Geltrú, l'Espai Víctor Rojas i el Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués.
El Museu del Mar mostra objectes relacionats amb el món de la pesca i la tradició marinera de Vilanova i la Geltrú, la major part dels quals formen part de la col·lecció que l’Associació Museu del Mar ha anat creant a partir de donacions de pescadors i veïns del barri de mar al llarg de més de quaranta anys.
L’exposició s’inicia amb un audiovisual sobre la Vilanova marinera i es divideix en diversos àmbits -la platja, l’aventura del comerç, la pesca, el port, l’Any dels negats, la vida cultural i el Far de Sant Cristòfol-, mostrant un recorregut per la història marinera de la ciutat a partir d’objectes i relats.
Una vegada finalitzada la visita, anirem a sopar al Restaurant Nàutic. Situat al bell mig del port de Vilanova, el Nàutic és una proposta d’allò més mediterrània: El Mediterrani a la vista i al plat.
Programa de l'acte:
18:30h Visita a l’Espai Far
20:00h Trobada al restaurant. Benvinguda amb copa de cava
20:30h Parlaments
21:00h Sopar a taula
22:30h Sorteig de regals
23:00 Fi de trobada
Durant tot el sopar gaudirem de música en viu.
Menú
Pica-pica (per compartir al centre de la taula)
- Pernil ibèric en forma d’encenalls
- Pa de coca sucat amb tomacons i oli d’arbequina
- Croquetes casolanes amb un arrebossat cruixent
- Calamars de platja enfarinats
- Caneló de carn del perol amb beixamel de ceps i micropols de parmesà
- Ous de pagès estrellats amb patata de Prades, tòfona i foie
SEGONS PLATS (a escollir una opció en el moment de fer la inscripció)
- Orada a la sal amb herbes ó bé
- Llom baix escalopat amb 15 dies de maduració 350 g
POSTRES
- Tàrtar de fruites amb llima, sucre morè i sorbet de mandarina
BEGUDES
- ½ ampolla de vi o cava o 2 cerveses o 2 refrescos per persona
- Vins DO Penedès i Caves DO Cava
- Pa, aigua i cafè