Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

ASPIRTRUCK: Aspiradora de runes innovadora

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
Desenrunar es pot convertir en una tasca fàcil i ràpida, encara que l'indret sigui de difícil accés. A la delegació de l'Alt Penedès-Garraf et presentem l’innovador sistema d’excavació per aspiració, el vehicle ASPIRTRUCK.

Jordi Juscafresa comença l’any 2004 com a autònom amb una excavadora de cadenes model Volvo EC290. En només un any constitueix l’empresa JORDI JUSCAFRESA i MIR, empresa jove i innovadora en el món de l’excavació que s’adapta a les necessitats del mercat.


En aquesta sessió coneixerem el vehicle ASPIRTRUCK, que permet realitzar els més inversemblants processos de succió de forma ràpida, neta, segura i ecològica, oferint múltiples aplicacions. Amb excavació penetrant a sòls compactats, on no es pot utilitzar la tecnologia d’excavació convencional.


Aspira amb un flux d'aire de 38.000 m3/h (passant per 42 filtres), tot tipus de materials fins a 25 cm. de diàmetre i 30 kg. de pes, com terres, àrids, llots, runes, cendres, escòries, fangs, material pedregós, minerals, cereals, líquids, fustes, serradures, ferritges, vidres, dipositant-ho a un recipient de 8 m3 de capacitat i podem transportar-ho, per ser reutilitzats o eliminats posteriorment amb un buidatge complet mitjançant una tolba giratòria.

Depenent del tipus de material pot aspirar fins a 25 m de fondària i a 125 m de distància (lineals o d'alçada), adaptant-se als indrets més difícils on la maquinària convencional no pot accedir-hi.

El vehicle ASPIRTRUCK excava, aspira i carrega el material de forma sostenible amb el medi ambient amb una gran rendibilitat, reduint temps d’execució, pols, ma d’obra i minimitzant riscos. S’adapta totalment a les seves necessitats mitjançant un ampli conjunt d'eines pneumàtiques. 


Podeu trobar més informació a la seva web:

https://www.grupjusca.com/ca/aspirtruck/

Detall de l’activitat
Data
1 de desembre de 2023
Lloc
C/Cal Bolet 4 (cantonada C/ Migdia). 08720- Vilafranca del Penedès
Horari
De 12 a 13:30 h.
Preu
Activitat gratuíta
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT