Cercar Error
Exposició Culturals

Bosc, d’Ernest Borràs i Berta JuliBert

Delegació del Maresme – Mataró
T'imagines la Sala del Cateb a Mataró transformada en un bosc? Això es farà realitat gràcies a l'ambientació de la floristeria Frèsia i les escultures de l'Ernest Borràs i Berta JuliBert, els quals van ser capaços de crear, unir i forjar el bosc d’escultures de Dosrius, una excursió que recomanem.

Ernest Borràs i Berta JuliBert, escultors, representen amb aquesta exposició la serenitat, la dolçor, el silenci, l'eternitat i l'amor d’un bosc.

Borràs, afinador de pianos de professió amb Berta Julibert, ceramista, com a companya inseparable van convertir la seva llar, Casaviva, a Dosrius, en un bosc d’escultures on el somni, la música i el pensament es barregen amb les branques, fulles i sorra del Maresme. 


L'Associació Sant Lluc per l’Art vol reconèixer i reviure el bosc d’escultures de Dosrius (un bosc públic amb escultures repartides, que et recomanem visitar).


Com a colofó final, la floristeria Frèsia ens ambientarà la sala del CATEB per transformar-la en un bosc ben especial.


Si vols rebre més informació i totes les activitats que fa l'Associació Sant Lluc pr l'Art, posa-t'hi en contacte per correu: associaciosantlluc@gmail.com

Detall de l’activitat
Data
26 de gener de 2024
Lloc
Sala d'exposicions de la Delegació del Maresme. Plaça Xammar 2, Mataró
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 9 a 14 h i de 15 a 17 h Dijous, de 9 a 14 h i de 18:30 a 20:30 h Divendres, de 9 a 14 h i de 18:30 a 20:30 h Dissabtes, de 18:30 a 20:30 h Diumenges, d'11:30 a 13:30 h
Preu
Gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 798 34 42
Email
maresme@cateb.cat

PUBLICITAT