Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Disseny de sistemes urbans de drenatge sostenible amb paviments permeables

Delegacions del Maresme i del Vallès Oriental
Vine a la visita amb xerrada, organitzada pel Vallès Oriental i el Maresme, a les instal·lacions de Breinco, per conèixer el disseny i construcció de Sistemes Urbans de Drenatge Sostenible (SUDS) amb paviments permeables, de la mà de Christian Cazorla, director tècnic de Breinco.

Les delegacions del Vallès Oriental i del Maresme organitzen una activitat conjunta per visitar les instal·lacions de l'empresa Breinco, amb 40 anys al mercat seguint una filosofia de tradició, qualitat i innovació per evolucionar en el procés d'investigació i desenvolupament de nous productes. És per això que en aquesta visita ens explicaran in situ les característiques sobre el nou paviment permeable, el sistema de drenatge urbà sostenible que gaudeix de la mateixa qualitat i utilitza una junta feta amb àrid reciclat, descontaminant, biocida i autonetejant, és a dir, la unió entre pavimentació i drenatge.


"Actualment, els principals problemes de les grans ciutat són la contaminació, els escolaments, l'efecte illa de calor i ara també la sequera. És per aquest motiu que tots aquests punts han de portar a un canvi del model urbà, on els paviments permeables són part de la solució", segons Christian Cazorla, director tècnic de Breinco.


La imatge correspon a la rambla de la Girada a Vilafranca del Penedès, on es va realitzar un interessant projecte amb disseny de SUDS (Sistemes Urbans de Drenatge Sostenible) que integra el paviment drenant "Filtra" a gran part del passeig.

Detall de l’activitat
Data
10 d’abril de 2024
Lloc
Breinco Ctra. Cardedeu a Dosrius, Km 6, 5 Llinars del Vallès
Horari
de 10:30 a 13:30 h
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 879 01 76
Email
voriental@cateb.cat

PUBLICITAT