Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitats Socials i d'Oci Lúdico-esportives

Visita Esmorzar Can Ràfols dels Caus a Avinyonet del Penedès

Delegació de l'Alt Penedès-Garraf - Vilafranca del Penedès
Els vins de Can Ràfols dels Caus procedeixen d’una terra que no s’assembla a cap altra: el Massís del Garraf, un paisatge totalment original i únic a tot Catalunya. Vine a tastar-los!

Can Ràfols dels Caus és un dels cellers més singulars i atractius d’Europa, de caràcter marcadament mediterrani, que permet comprendre com aquesta propietat ha conviscut en harmonia amb el seu entorn des de fa dos mil anys, un projecte que manté l’essència del seu creador, una lluita per l’invisible, per apostar per allò que no percebem, però sabem que existeix i que els aboca a elaborar vins nobles, elegants, autèntics i diferenciats amb l’objectiu d’emocionar a les persones que els tasten. 

Actualment, amb un total de 7.000 hectàrees i vint-i-cinc anys després de l’inici de la seva aventura enològica, Carlos Esteva va decidir fer un gran pas amb la construcció d’un nou celler, amb l’objectiu de treballar-lo millor. El nou celler és, abans que res, una mostra de respecte a un entorn únic d’alt valor paisatgístic, amb una arquitectura llegada per un passat històric. Amb aquest objectiu i tenint cura de tots els detalls al màxim, s’ha dissenyat un celler de vinificació i criança totalment incrustat en la roca del Garraf, invisible des de l’exterior, completament integrat en el paisatge i projectat a diferents nivells a fi de facilitar la vinificació per gravetat. 


Començarem l'experiència a la masia fortificada del s. XVII amb un esmorzar amb embotits km 0, formatges artesans catalans i pa amb tomàquet i meridat amb un escumós prèmium i un vi blanc. 

Tot seguit farem una visita a l'entorn i al celler integrat a la roca del Massís del Garraf. 


Detall de l’activitat
Data
13 d’abril de 2024
Lloc
Finca Can Ràfols dels Caus, s/n 08793 Avinyonet del Penedès (Barcelona)
Horari
Trobada a les 10 h.
Preu
Col·legiat i un acompanyant 25€/persona No col·legiat i altres acompanyants 30€/persona
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT