Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Diàlegs d’innovació. Les CAE, un nou sistema de finançament en rehabilitació

Cateb - Barcelona
Aquest diàleg se centrarà en els certificats d’estalvi energètic, les anomenades CAE, com a sistema de finançament per a la rehabilitació energètica.

Els diàlegs innovació estan pensats per convidar a tots els professionals de l’arquitectura així com els agents i fabricants del sector per parlar de les tendències i solucions innovadores que es poden i podran aplicar-se en la construcció dels habitatges, en el compromís del Cateb per al procés transformador del sector de la construcció.


L’objectiu d’aquest cicle es debatre sobre la rehabilitació energètica, els recursos i les eines que tenim a l’abast per tal de contribuir a la descarbonització del nostre parc edificat. Els professionals de l’arquitectura tècnica i en general tots els agents implicats en el sector de la construcció juguen un paper crucial per aconseguir els reptes per a la reducció d’emissions i la neutralitat climàtica el 2050.

 

Aquest diàleg se centrarà en els certificats d’estalvi energètic, les anomenades CAE, com a sistema de finançament per a la rehabilitació energètica. Està orientat a tots aquells perfils professionals de la rehabilitació energètica. Agents rehabilitadors, empreses i tècnics ens compartiran les seves experiències, futures perspectives, coneixements i reptes als quals s’enfronten en la rehabilitació energètica i la importància de disposar d’eines de finançament com les CAE per al seu impuls.
Moderador:

Maties Salom. Periodista del departament d’informatius de Catalunya Ràdio i també del canal d’IB3. 


Participen a la taula:

Carlos Martínez Real. Enginyer ambiental. Especialista Tècnic qualitat de l'aire interior de la divisió IAQ de Sodeca

Jose M. Cámara. Arquitete tècnic i enginyer civil. Agent Rehabilitador. Tramiteco.

Martí Riera Rovira. Arquitecte. Director del departament de sostenibilitat de Socotec. Empresa acreditada per a la tramitació de les CAEs
Detall de l’activitat
Data
6 de juny de 2024
Lloc
Biblioteca
Horari
A les 16:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT