Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Execució i control d’obra en rehabilitació energètica. Col·locació de finestres

Cateb - Barcelona
En aquesta masterclass t'ensenyem com executar i fer un correcte control de qualitat a l'hora de fer la col·locació de finestres.

Video de l'activitat

Cicle de Masterclass dirigit als agents rehabilitadors per mostrar-los com fer una correcta execució i control de l'obra per a la rehabilitació energètica.

Focalitzats en explicar i ensenyar les bones pràctiques que poden evitar errors comuns en l’execució per garantir la qualitat de l’obra, per prevenir posteriors patologies i per evitar possibles reclamacions. De la mà de les empreses referents del sector experimentarem amb les millors solucions disponibles en el mercat que ens permeten donar el millor servei i oferir les màximes garanties als clients.


Millora de l'envolupant: Col·locació de finestres

Els buits en els tancaments d’un edifici són tèrmicament, el punt més feble. La seva discontinuïtat i les diferents trobades que es donen entre els elements que el conformen s’han d’estudiar tècnicament en profunditat. És per això que la instal·lació de finestres és una de les operacions claus en l’execució de la façana en una rehabilitació. Amb una correcta execució s’aconsegueix mantenir les prestacions amb què la finestra ha estat fabricada, així com fer-les perdurar durant tota la vida útil de la finestra. En aquest taller pràctic coneixerem la correcta execució i instal·lació de les finestres.

 


Reserva la teva plaça, són limitades.

Existeix la possiblitat d'assistir on-line només per als tècnics registrats a l'OTR. Accedir aquí i a continuació formalitzar la inscripció.

Presentació a càrrec de:

Gerard Juher

Dissenyador industrial, CEO i fundador de ELKE Wood Windows, empresa dedicada als tancaments exteriors en fusta.

Javier Rodriguez

Arquitecte tècnic. Responsable de SIGA per Espanya i Andorra. Especialitzat en construcció d’alta eficiència energètica, Passivhaus i en l’avaluació higrotèrmica de components.

Detall de l’activitat
Data
16 d’abril de 2024
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 16:00 a 17:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT