Cercar Error
Fires Congressos Lúdico-esportives

Fira de la Candelera de Molins de Rei

Cateb - Barcelona
Per cinquena ocasió, el Cateb estarà present a la Fira de la Candelera de Molins de Rei, a l'espai anomenat “Fira de la Construcció i Mostra Tradicional d’Oficis Tradicionals”.

En l'estand, els tècnics de l'OTR respondran les consultes dels ciutadans, acompanyats del taller De casa en casa, que tindrà lloc dissabte 4 i diumenge 5 de febrer d’11:30 a 13 hores.

De casa en casa, és un taller que permet construir una caseta i tot jugant fer volar la imaginació i aprendre els conceptes bàsics sobre construcció sostenible. Els infants que hi participin construiran una casa amb materials naturals i amb les seves mans aprendran a donar-li forma i afegir-hi els elements essencials d’un edifici sostenible.

Aquesta fira, declarada pel Govern de la Generalitat de Catalunya des de 2002, com a festa tradicional d’interès nacional, és la celebració més emblemàtica de Molins de Rei amb una tradició de mes de 165 anys. Hi passen veïns de la localitat i de tota la comarca, més de 300.000 visitants durant els dos dies. 

Detall de l’activitat
Data
4 de febrer de 2023
Lloc
Molins de Rei
Horari
Tallers familiars de 11:30 a 13:00h
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT