Cercar Error
Vull col·legiar-me
Fires Congressos Institucionals

Participem en la Fira de l’Ascensió de Granollers

Delegació del Vallès Oriental – Granollers
La delegació del Vallès Oriental participa en la Fira de l'Ascensió, dedicada a l'economia verda i circular, que se celebrarà des de divendres 19 a diumenge 21 de maig

La delegació del Vallès Oriental torna a participar en la Fira de l'Ascensió de Granollers, enfocada a l'economia verda i circular. Enguany tornarem a centrar-nos en els fons Next Generation per a la rehabilitació energètica dels edificis.

Es durà a terme al Parc firal de Granollers des del divendres 19 fins al diumenge 21 de maig.

El principal objectiu és fer difusió entre la ciutadania de la necessitat de millorar els edificis en clau energètica aprofitant aquests fons. Per aconseguir-ho s'han programant una sèrie d'activitats i la presència permanent d'un estand on us podreu apropar per a informar-vos.

En trobaràs al pavelló 2 ECONOMIA VERDA I CIRCULAR.


Taller per a nens de 6 a 10 anys, dissabte 20 de maig, d'11.30 a 13.30 hores

Cuida la casa com cuides del teu cos

Taller entorn de la rehabilitació d’edificis per sensibilitzar i educar els participants sobre la rehabilitació dels edificis d’una manera creativa i didàctica. Es treballen diferents disciplines com són l’arquitectura, medi ambient, energies renovables, salut, qualitat de vida, tot això dins d’un marc creatiu i lúdic.

Detall de l’activitat
Data
19 de maig de 2023
Lloc
Parc Firal (carrer Londres, 1 de Granollers)
Horari
de 10 a 20 h
Preu
Entrada lliure gratuïta (no cal inscripció)
Modalitat
Presencial

PUBLICITAT