Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació del llibre: Kit Lean Rehabilitació

Cateb - Barcelona
Lean Construction es presenta com un mètode fonamental en el procés de rehabilitació energètica, per centrar-se en l'eliminació de residus, l'optimització dels recursos, la reducció de terminis i la millora de la productivitat en l'execució de les obres, amb el focus posat en la sostenibilitat i en el tracte amb els veïns durant l'execució de les obres.

La rehabilitació té unes característiques singulars i l’adopció del Lean pot contribuir al control i millora de la qualitat, dels terminis i dels costos.


El Kit Lean Rehabilitació, KLR, té com a objectiu apropar el Lean a les obres de rehabilitació proposant un conjunt mínim d’eines bàsiques que, de forma complementària entre elles, permeti a les empreses constructores començar un procés de millora contínua de la seva activitat.


El Consell d'Arquitectura Tècnica d'Espanya (CGATE), el Clúster d'Hàbitat Eficient de Castella i Lleó (AEICE) i l'Institut de Tecnologia de la Construcció (ITeC) son els coordinadors de la publicació que ens demostra, a través de fitxes tècniques i casos pilot, les oportunitats que brinda l'aplicació d'aquesta filosofia constructiva per a promoure la urgent necessitat de millora del parc edificat.

Presentació a càrrec de:

Ferran Bermejo, arquitecte, Director tècnic de l’ITEC. Coordinador del Comitè Tècnic del Lean Construction Barcelona.

Mercè Rius, arquitecta tècnica, llicenciada en Història de l’Art. Actualment és divulgadora de Lean Comunicació. Actualment forma part del Comitè Tècnic de Lean Construction Barcelona.

Ignacio Muñoa i Karen Maravi, exemple de l’aplicació del KLR en una obra real

Detall de l’activitat
Data
14 de maig de 2024
Lloc
Biblioteca del Cateb
Horari
dimarts, a les 18h
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT