Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Noves tecnologies aplicades a la construcció

Cateb - Barcelona
La tecnologia ha permès la implementació de nous materials i processos de construcció, així com la incorporació de sistemes de gestió d'edificis i automatització per crear edificis més eficients i sostenibles.

Igual que en la resta de sectors, la tecnologia ha estat un factor clau en l'evolució de l'arquitectura i la construcció d'edificis. Des de l'arribada del modelatge 2D i 3D fa dècades i la seva evolució fins a la metodologia de modelatge d’informació (BIM) fins a la utilització de la intel·ligència artificial i aplicada, la tecnologia ha permès als arquitectes tècnics crear dissenys i construir de manera més eficient i precisa. A més, la tecnologia ha permès la implementació de nous materials i processos de construcció, així com la incorporació de sistemes de gestió d'edificis i automatització per crear edificis més eficients i sostenibles.


En aquesta jornada ens aproparem a aquestes tecnologies que canviaran la nostra manera de construir, transformant processos i treballant de forma més col.laborativa i precisa. Coneixerem com la intel·ligència artificial i el modelatge BIM es pot aplicar a l’arquitectura tècnic i veurem com els drons, la robòtica aplicada, la impressió 3D i domòtica simplifiquem procediments i els fan més eficients.Detall de l’activitat
Data
9 de setembre de 2024
Lloc
Primera planta del Cateb
Horari
A les 16:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT