Cercar Error
Vull col·legiar-me
Activitat Pràctica professional

Cas pràctic: analitzem els resultats d’un certificat d’eficiència energètica

Cateb - Barcelona
Des de l'OTR s'organitza un cas pràctic on s'analitzaran i s'interpretaran els resultats obtinguts en un certificat d'eficiència energètica. Es treballaran les propostes de millora més eficients.

En aquesta sessió en Manel Salguero ens explicarà com realitzar una correcta interpretació dels resultats obtinguts al realitzar un certificat d’eficiència energètica d’un edifici, amb l’objectiu de realitzar unes propostes de millora que optimitzin recursos i assoleixin els màxims nivells possibles de millora.

Programa:

16:00h – Presentació de la sessió a càrrec d’ Eva Bonet, arquitecta tècnica, coordinadora de la Oficina Tècnica de Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya.

16:10h – Cas pràctic a càrrec de Manel Salguero Bel, Arquitecte Tècnic, assessor i especialista en eficiència energètica d’edificis d’ús residencial i terciaris.

17:45h – Torn obert de preguntes.

Ponent: Manel Salguero Bel, Arquitecte Tècnic, assessor i especialista en eficiència energètica d’edificis d’ús residencial i terciaris, especialista en la tramitació d’ajuts, especialista en l’apertura d’activitats -membre de la junta del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de les Terres de l’Ebre- Tècnic del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Detall de l’activitat
Data
7 de març de 2023
Lloc
Plataforma Zoom
Horari
A les 16:00h
Preu
Gratuït
Telèfon
93 240 20 60
Email
info@otr.cat

PUBLICITAT