Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Programa de pressupostos Construc

Cateb - Barcelona
En aquest taller, t'explicarem de manera pràctica com fer servir l'eina del Programa de pressupostos de la revista Construc que tenim a disposició a la Biblioteca del Cateb.

L'elaboració d'un pressupost és un tema imprescindible en qualsevol projecte constructiu. Els pressupostos permeten estimar els costos involucrats en les diferents parts de l'obra.

El Programa de pressupostos i facturació de la revista Construc està pensat per a dur a terme pressupostos bàsics i les seves corresponents factures, podent-los adequar a les seves necessitats personals. El programa disposa de les eines necessàries perquè els projectes siguin elaborats d'una forma ràpida i sense complicacions.

És un programa intuïtiu, de fàcil ús i ràpida comprensió, permet fer la gestió general de pressupostos i bases de preus, imprimeix les factures a partir del pressupost, importa/exporta bc3, disposa de la possibilitat de seleccionar preus en funció de la província, entre d'altres.

En aquest taller pràctic t'explicarem el necessari per iniciar-te en aquesta eina, fer ús d'una demo del programa, veure les funcionalitats, aprendre a fer un pressupost amb l'eina i plantejar qualsevol dubte sobre l'eina.

Aquest programa no és compatible amb iOS.

Els assistents heu de portar ordinador i portar descarregada la demo gratuïta descarregable des de la pàgina web de Construc: https://www.construc.es/descargas.html

PLACES LIMITADES

 

Et taller serà conduït per:

Alfred Parera Sànchez. Director del departament tècnic de la revista Construc.


Des del Cateb hem arribat a un acord per oferir la revista i el programa a uns preus més avantatjosos, trobaràs tota la informació a la pàgina web del Cateb.

 

Detall de l’activitat
Data
22 de febrer de 2024
Lloc
Biblioteca del Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona)
Horari
A les 16:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT