Cercar Error
Sessions Tècniques Pràctica professional

Presentació llibre: “Principios en materia de eficiencia energética”

Cateb - Barcelona
Presentem el llibre "Principios en materia de eficiencia energética en edificación" editat per la Fundació Musaat.

Amb l'entrada en vigor del HE-2019, totes les edificacions que realitzem es poden considerar edificacions de consum gairebé nul (ECCN), aproximant-nos cada vegada més a l'estàndard de referència Passivhaus.

Aquests requeriments impliquen que, després del càlcul d'estructures, el compliment de la normativa d'eficiència energètica sigui la part tècnica més complicada en la justificació normativa actual. Per a complir en aquesta matèria cal conèixer i dominar sistemes constructius, física del comportament de la calor, normativa específica, disseny i comportament de models energètics. A més, cal tenir coneixements especialitzats en eficiència energètica per a poder interpretar els resultats del model energètic i saber manejar programes d'elements finits per al càlcul de ponts tèrmics, condensacions superficials, etc.

Amb aquesta publicació els autors pretenen iniciar al lector en el camí d'especialització que cal recórrer per a aprofundir en els coneixements d'aquesta matèria.


La presentació de l’acte anirà a càrrec del Sr. Rafael Cercós i Ibañez, president de la Fundació MUSAAT i la presentació del llibre a càrrec d'un dels autors, Javier Siles.


Per gentilesa de la Fundació Musaat els assistents rebran un exemplar del llibre.Ponents:

Javier Siles

Arquitect tècnic. Actualment ha centrat els seus esforços en fer nombroses accions per mitigar els efectes de la pobressa energètica, lluitant en primera línia contra l’emergència climàtica en la que ens trobem, a la seva regió i allà on calgui.

Detall de l’activitat
Data
27 de març de 2023
Lloc
Biblioteca (Bon pastor 5 · Barcelona)
Horari
A les 18:00h
Preu
gratuïta
Modalitat
Presencial
Telèfon
932402060
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT