Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sopars de la Delegació Institucionals

Sopar de col·legiats i col·legiades d’Osona-Moianès

Delegació d'Osona-Moianès – Vic
Ja ho tenim tot a punt! A punt per celebrar el sopar de col·legiats i col·legiades amb tots vosaltres i gaudir d'una vetllada inoblidable tot compartint un bon sopar, que aquest any celebrarem a la històrica Torre Simon de Tona.

Aquest any, farem la nostra tradicional trobada en un espectacular edifici modernista obra de Francesc Guàrdia i Vial, gendre i col·laborador de Lluís Domènech i Muntaner, que fou inicialment torre d’estiueig de Francesc Simon, presó durant la Guerra Civil i convent sanatori després. Actualment la Torre Simón ha estat reformada com a restaurant i domicili dels seus propietaris.  


Començarem amb la benvinguda al jardí, amb un miniaperitiu a peu dret amb barra de begudes, per posar-nos al dia amb els companys i companyes i a continuació se serviran a taula els entrants, segons i postres.

Cal confirmar el segon plat, en el moment de confirmar l'assistència:

  • Corball salvatge a la taronja, o bé
  • Porcell (cochinillo) confitat i cruixent

Si algú pateix alguna intolerància o al·lèrgia alimentària cal que ho comuniqui també en fer la reserva.


Com fem habitualment us presentarem als nous col·legiats, i retrem homenatge als companys que celebren els 25 i 50 anys de professió.

I després... no us fem cap espòiler, ja us ho trobareu!


Us demanem que ens confirmeu la vostra assistència al sopar abans del dia 26 de maig en la inscripció, i que trieu el vostre segon plat per correu electrònic a osona@cateb.cat, trucant al 93 885 26 11 o bé presencialment a la Delegació.


No hi falteu, us hi esperem a tots i a totes!

Detall de l’activitat
Data
2 de juny de 2023
Lloc
Restaurant Torre Simon de Tona, C/ Dr. Bayés, 75 de Tona
Horari
A les 8 del vespre
Preu
30 € IVA inclòs
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 885 26 11
Email
osona@cateb.cat

PUBLICITAT