34è Sopar de la Delegació del Vallès Oriental. Serà una nit màgica!
Celebrarem aquesta nit màgica al mític restaurant de Can Traver de Bigues i Riells del Fai, on us volem fer gaudir d'una agradable vetllada amb els companys i companyes de professió. Un espai ideal per compartir converses i moments inoblidables.
Can Traver és una casa pairal del segle XVIII que llueix la bellesa i l'autenticitat d'abans, on trobem racons plens de màgia i singularitat. Una mescla perfecta entre història i nova creació perquè es converteixi en un esdeveniment únic.
No pots faltar, t'esperem!
Programa
- 19:30h. Còctel de benvinguda
- 20:15h. Fotografia de grup
- 20:30h. Parlaments
- 21:00h. Sopar
- 22:45h. Benvinguda nous col·legiats/des i reconeixement dels 25 i 50 anys de professió.
- 23:15h. Espectacle sorpresa
- 24:00h. Fi de festa
Menú
Pica-pica (a compartir):
- Xató de bacallà i anxoves amb salsa romesco
- Tàrtar de salmó amb soja, sèsam i alvocat
- Bunyols de bacallà amb allioli de mel
- Croquetes casolanes de pernil i pollastre
- Arròs de muntanya amb botifarra i bolets de temporada
Segon Plat (a escollir):
- Bacallà d'Islàndia al pesto d'alfàbrega i tomàquets picarol
- Tendre de vedella al vi d'Oporto, gratèn de patata tofonada i espàrrecs de marge
Les postres:
- Brownie de xocolata amb gelat artesà de vainilla Bourbon
Celler:
D.O. Pla del Bages - Aurum Jaume Grau i Grau
D.O. Pla del Bages - Jaume Grau i Grau Selecció
Per arribar al restaurant Can Traver: aquí
Confirma la teva assistència abans del 3 de novembre per correu electrònic a voriental@cateb.cat o trucant al 93 879 01 76
* Cal escollir el segon plat i indicar si tens alguna intolerància alimentària