Cercar Error
Vull col·legiar-me
Sessions Tècniques Pràctica professional

Impuls-AT: Rehabilitar amb mesures passives. Tractament de massissos

Cateb - Barcelona
Taller pràctic on aprofunditzarem en la gestió global d’un projecte de rehabilitació integral, prescrivint, la solució més òptima per als ocupants de l’edifici. Amb les jornades "Impuls-AT" iniciem una sèries de sessions dedicades a conèixer diferents sistemes constructius i instal·lacions que poden aplicar-se a l’edifici existent, amb l’objectiu de rehabilitar-lo energèticament.

Si vols assistir presencialment has de fer la inscripció a través de la web OTR. Per a la inscripció cal identificar-se prèviament a l’OTR aquí i a continuació formalitzar la inscripció.


Per les parts massisses que conformen l’envolupant tèrmica dels edificis es perd més del 30% de l’energia utilitzada per climatitzar els nostres habitatges. Per aquest motiu, cal optimitzar les propietats tèrmiques i energètiques dels elements constructius que conformen l’envolupant amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica, reduir la demanda de calefacció i refrigeració i, en definitiva, disminuir el consum energètic global de l'edifici.

En aquest Impuls-AT detallarem diferents tècniques disponibles al mercat per millorar les propietats tèrmiques de les parts opaques.

Els paràmetres que cal tenir en compte a l’hora de decidir la millor solució constructiva, els diferents tipus de SATE o materials aïllants per cambres d’aire i trasdossar per l’interior, les façanes ventilades i les seves propietats tècniques a tenir en compte, seran els temes a tractar pels diferents experts en la matèria.

 

  • Sistema d'aïllament per l'exterior (SATE)
  • Aïllament per injecció
  • Aïllament per l'interior
  • Façana ventilada

 

Amb el suport de

Detall de l’activitat
Data
7 de novembre de 2023
Lloc
Cateb (Bon Pastor 5 · Barcelona) · Aula A1, primera planta
Horari
de 9:30 a 13:30h
Preu
gratuït
Modalitat
Presencial
Telèfon
93 240 20 60
Email
activitats@cateb.cat

PUBLICITAT