Cercar Error
Vull col·legiar-me
Pràctica professional Next Generation EU Professió rehabilitacio

Arriba la jornada tècnica del REhabilita amb tot el focus posat als fons Next Generation EU

El proper 24 de gener de 2023 tindrà lloc en el marc del REhabilita 2022 la jornada tècnica que tindrà com a títol i fil conductor “Activar la transformació energètica amb els fons Next Generation”. La jornada es podrà seguir de forma presencial des de la sala principal del meravellós Espai Francesca Bonnemaison C. de Sant Pere Més Baix 7 Barcelona.

La Casa de la Convalescència de Barcelona va acollir, el 3 de novembre de 2022, la inauguració de REhabilita 2022, per part de Celestí Ventura, president del Cateb, amb la presència de Marina Berasategui Cervera, secretària d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Pere Pons, president delegat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona i Javier Buron, gerent d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona. En el seu decurs es va presentar la sitcom Generation Next, que es va emetre durant els mesos de novembre i desembre els divendres per TV3 després del Telenotícies Vespre.

La jornada tècnica, que serà en format presencial, des de la sala principal del meravellós Espai Francesca Bonnemaison, i en format virtual, arriba amb el focus posat als fons Next Generation i està adreçada al col·lectiu professional del sector de la rehabilitació, especialment a aquelles persones especialitzades en rehabilitació energètica, que vulguin estar al dia de l’actualitat d’aquests fons i de les iniciatives que van creixent per tot el territori.

La jornada es centrarà en tres vectors: les barreres i oportunitats que detecten en el seu dia a dia les oficines locals d’habitatge, les oficines de rehabilitació i les oficines tècniques de rehabilitació en el seu rol d’informació, assessorament i tramitació dels ajuts; els projectes i accions innovadores que s’estan desplegant arreu del territori per a definir el camí cap a la transició energètica i finalment l’exposició d’exemples reals d’edificis residencials rehabilitats energèticament, amb diversitat de tipologies, zones climàtiques i formes d’afrontar la intervenció, per a que puguin servir d’exemple i ser un tractor per al sector i els seus professionals.

L’estructura de la jornada es dividirà en 4 blocs:

9:30-10:00h: BLOC 0 – PRESENTACIÓ I OBERTURA DE LA JORNADA
La importància de l’actitud davant nous reptes.

10:00-11:45h: BLOC I – EL PARTIT NEXT GENERATION
Les barreres i oportunitats que detecten en el seu dia a dia les oficines locals d’habitatge, les oficines de rehabilitació i les oficines tècniques de rehabilitació en el seu rol d’informació i tramitació dels ajuts.

12:00-13:20h: Bloc II – PROJECTES INNOVADORS
Accions territorials innovadores per a la promoció cap a la transició energètica.

15:00-17:15h: Bloc III – CASOS PRÀCTICS
Exposició d’exemples reals d’edificis residencials rehabilitats energèticament, amb diversitat de tipologies, zones climàtiques i formes d’afrontar la intervenció, per a que puguin servir d’exemple i ser un tractor per al sector i els seus professionals.

17:15-17:30h: CLOENDA JORNADA

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

Descarrega’t el programa de la jornada tècnica.

PUBLICITAT