Cercar Error
Institucional

Cal aire nou a la MUSAAT. Delega el teu vot!

Si vols que fem sentir la nostra veu a l’Assemblea General, delega el teu vot en el president del Cateb, Celestí Ventura i Cisternas, abans del dia 19 de juny.

El proper 29 de juny es celebrarà a Madrid l’assemblea general ordinària de la MUSAAT i creiem que és moment d’impulsar un canvi que renovi el govern de la institució i professionalitzi la seva gestió, i per això és necessari:

  •  Limitar els mandats dels membres del Consell d’Administració 
  •  Canviar el sistema d’elecció dels seus membres, que garanteixi l’elecció dels millors candidats, sense enfrontar els col·legis professionals entre si.
  •  Incorporar al Consell dos professionals independents experts  en l’àmbit de les assegurances, com preveuen els Estatuts de la mútua. 

Per aconseguir el canvi, delega el teu vot en el president del Cateb, Celestí Ventura i Cisternas, abans del 19 de juny

Com delegar el vot?

Només si tens signatura digital.  Obre la butlleta adjunta, insereix la teva signatura digital i envia-la a musaat2023@cateb.cat
 
Per a qualsevol consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres (T. 932402055) mutualistes@aspcorredoria.cat). T’ajudarem en el que calgui.

NOTA. Recorda que pots assistir a l’Assemblea General per votar personalment, i també, d’acord amb l’article 18, apartat 3 dels Estatuts de la MUSAAT, si així ho desitges, pots delegar el teu vot en un altre mutualista.

PUBLICITAT