Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional

Assemblea General de la Musaat 2023. Delega el teu vot!

Si vols que fem sentir la nostra veu a l’Assemblea General, delega el teu vot en el president del Cateb, Celestí Ventura i Cisternas, abans del dia 16 de juny.

Aquest any la MUSAAT ha convocat l’Assemblea General ordinària per al proper dia 29 de juny, a la seu de l’entitat a Madrid.

Des del Cateb, considerem molt important que els mutualistes de Barcelona tinguem la màxima representació a la MUSAAT per disposar dels productes d’assegurança que millor s’adaptin a les nostres necessitats i per poder influir en les decisions que es prenguin en l’Assemblea. Concretament, aquest any, volem demanar la modificació dels Estatuts de la MUSAAT per limitar a dos mandats els càrrecs dels membres del Consell d’Administració. Així com per  canviar el sistema d’elecció actual dels membres del Consell d’Administració, per poder escollir els millors candidats, sense haver d’enfrontar els col·legis de l’estat entre si. I també per reclamar que s’incorporin al Consell d’Administració, tal com preveuen els Estatuts de la MUSAAT, dos professionals independents experts en l’àmbit de les assegurances; és molt important que la nostra Mútua estigui cada cop més professionalitzada per garantir el seu futur.  

Si vols que fem sentir la nostra veu a l’Assemblea General, delega el teu vot en el president del Cateb, Celestí Ventura i Cisternas, abans del dia 16 de juny. És molt fàcil:

  • Si tens signatura digital, només has d’obrir la butlleta adjunta, inserir-hi la teva signatura digital i retornar-nos-la a musaat2023@cateb.cat
  • Si no disposes de signatura digital, pots signar la butlleta adjunta de forma manuscrita i retornar-nos la butlleta ORIGINAL (no serveix escanejada) acompanyada d’una fotocopia del DNI a la seu del Cateb de Barcelona o a les Delegacions, o per correu postal (C/ Bon Pastor, 5  08021-Barcelona).

Per a qualsevol consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres (T. 932402055) mutualistes@aspcorredoria.cat). T’ajudarem en el que calgui.

NOTA. Recorda que pots assistir a l’Assemblea General per votar personalment, i també, d’acord amb l’article 18, apartat 3 dels Estatuts de la MUSAAT, si així ho desitges, pots delegar el teu vot en un altre mutualista.

PUBLICITAT