Cercar Error
Pràctica professional arquitectura educacio professionals tallerspedagogics

Busquem AT interessats en la pedagogia i la didàctica

Busquem professionals de l’arquitectura tècnica que vulguin compartir el seus coneixement sobre l’arquitectura tècnica i vulguin donar a conèixer la nostra professió entre els més joves. Si tens idees o ja hi treballes en activitats de sensibilització sobre l’arquitectura tècnica fes-les arribar al Cateb, uneix-te a nosaltres, t’esperem.

Des del Cateb fem una crida per seleccionar materials, tallers o activitat pedagògica, creats per arquitectes tècnics o un equip, amb tots els drets de propietat intel·lectual. Les propostes poden ser sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’arquitectura tècnica i des de qualsevol vessant. Poden ser en format digital,  presencial, poden ser un recurs, xerrada… Totes elles entraran a formar part del catàleg del Cateb per oferir a les escoles i a les fires on hi som presents.

L’activitat ha d’estar dirigida al públic en general però principalment orientada als estudiants, tant de primària com secundaria. Volem donar a conèixer la nostra professió i si vols formar part d’aquest equip, no pots deixar escapar aquesta oportunitat.

La proposta l’has de fer arribar per correu electrònic a consultoriatecnica@cateb.cat. Explicant els continguts, detalls pedagògics, el seu desenvolupament, a qui va adreçada, el cost per itinerància i totes les informacions que consideris pertinents. També has d’adjuntar el teu CV. Si tens dubtes pots escriure’ns al mateix correu.

La data límit per rebre les propostes és el 15 de setembre.

PUBLICITAT