Cercar Error
Institucional elles

Conveni de col·laboració entre la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora (Fidem) i el Cateb

Celestí Ventura, president del Cateb i Joana Amat, presidenta de la Fidem, signen un conveni de col·laboració per promoure l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial de les arquitectes tècniques.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el 7 de març passat, el Cateb i Fidem signen un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure l’emprenedoria i el desenvolupament empresarial entre les dones del nostre sector.

El protocol de col·laboració ajudarà les dones que formen part del nostre col·lectiu professional que vulguin establir-se pel seu compte, obrir negoci o exercir com a professionals. Per aquest motiu, Fidem, posarà a disposició del Cateb l’acompanyament en la gestió dels projectes d’emprenedoria o negoci o vulguin exercir com a professionals. L’objectiu és que les participants creïn el seu negoci donant-se d’alta com a empresàries –autònomes o empresa– en el mínim de temps possible, dins dels programes que Fidem promou, programes de desenvolupament d’emprenedoria, d’autocupació i desenvolupament personal, tant propis com de terceres entitats col·laboradores.


Properes sessions informatives de la FIDEM per a totes les dones interessades:

PUBLICITAT