Cercar Error
Institucional Delegació del Vallès Occidental

El Vallès Occidental celebra la seva 31a Trobada de col·legiats i col·legiades al Parc Audiovisual de Catalunya, en un format nou i original

El passat divendres 20 d’octubre de 2023, va tenir lloc la 31a Trobada de la Delegació del Vallès Occidental a la terrassa de la Capella del Parc Audiovisual de Catalunya de Terrassa, en aquesta edició amb un nou format de migdia.

El passat divendres 20 d’octubre de 2023, va tenir lloc la 31a Trobada de la Delegació del Vallès Occidental a la terrassa de la Capella del Parc Audiovisual de Catalunya de Terrassa, en aquesta edició amb un nou format de migdia.

La trobada, presidida per Vanessa Ballester, delegada del Vallès Occidental del Cateb, per Celestí Ventura, president del Cateb i per Xavier Cardona, 2n tinent d’alcaldessa de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Terrassa, va aplegar més de 100 persones. També ens van acompanyar Guillem Montagut, alcalde de Matadepera, Àngel Padrós, regidor d’Urbanisme i Medi Natural de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Adrián Hernández, 5è tinent d’alcaldessa de l’Àrea d’Urbanisme, Desenvolupament Sostenible i Seguretat de l’Ajuntament de Sabadell, Antoni Palet, president del Gremi de Constructors del Vallès, el delegat del Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el President del Vallès de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya. També hi van assistir membres de la Junta de Govern del Cateb i les diferents comissions territorials.

La trobada va començar amb una visita guiada al museu del Parc Audiovisual, una mostra del recorregut cinematogràfic del PAC, on vam poder veure en directe la infraestructura d’un plató, així com un set de rodatge muntat. Vam poder copsar la història de l’antic hospital, però també vam veure l’estat actual.   

En el decurs de l’acte es va fer el ben merescut reconeixement als col·legiats que enguany celebren els seus 25 anys de trajectòria professional (Joaquin Laguarda Burón, col·legiat núm. 8843, Juan José Collado Villen, col·legiat núm. 8893, Ricard Corominas Net, col·legiat núm. 8777 i David Onieva Fernández, col·legiat núm. 9034). També vam retre homenatjar als 50 anys de trajectòria professional  que van recollir la seva insígnia (Bartomeu Rodríguez Hernández, col·legiat núm. 3602, Xavier Majoral i Ribalaiga, col·legiat núm. 3621 i Ramon Sala Pintó, col·legiat núm. 3713).

Tota la vetllada va estar acompanyada de música de cinema i en acabar, vam gaudir de música en directe a càrrec de Cover Músic, format per Jose Cañal i Benji Sánchez. La seva experiència de més de 15 anys, passa per actors i directors de doblatge musical, treballs en versions espanyoles i catalanes de nombroses pel·lícules i sèries d’animació com Charlie i la Fábrica de Chocolate, Hermano Oso, Trolls, Frozen o Teen Titans

Finalment, es va fer un concurs amb la platarma Kahoot sobre cinema, on els guanyadors es van endur els premis de les empreses col·laboradores.

Patrocinadors

Col·laboradors

PUBLICITAT