Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació del Vallès Oriental

Gran trobada anual de col·legiats i col·legiades del Vallès Oriental a la vila modernista de Caldes de Montbui, i ja en portem 33!

La Delegació del Vallès Oriental ha celebrat el seu tradicional sopar del col·legiat, el passat divendres 10 de novembre, al restaurant la Bota de Caldes de Montbui, en una nit memorable amb companys i companyes de la comarca, i convidats de fora.

Josep Lluís Sala Sanguino, delegat del Vallès Oriental i vocal de Junta del Cateb va donar el tret de sortida a un acte en què també hi va participar Alejandro Soldevila, membre de Junta de Govern del Cateb, i les diferents Comissions Territorials, així com Gemma Giménez, 2a tinenta d’alcaldia i regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Granollers i Núria Carné, 1a tinenta d’alcalde i regidora d’Habitatge de Caldes de Montbui. Es va donar una càlida benvinguda als nous col·legiats i es va rendir homenatge als qui complien 25 i 50 anys de professió. Tots aquests anys de professió mereixen un bon reconeixement! El merescut homenatge, l’Àngel Gregorio Solanilla i Arasan el va rebre a casa a mans de Josep Lluís Sala, atès que, per motius de salut no va poder assistir-hi.

En l’acte es va poder veure el primer capítol dels set de què es compon la sèrie de Tv3 Generation Next, produïda pel Cateb en col·laboracoió amb El Terrat, Ajuntament de Barcelona i Generalitat de Catalunya, que s’emetrà els propers divendres després del Tn vespre.

També es va fer un record a Jordi Pagès Martínez, tècnic municipal de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, que ens va deixar fa poc.

Finalment, la festa va acabar amb l’espectacle d’un taller de percussió participatiu amb tambors Djembe, Caxixis i campanes. 

Moltes gràcies a tots els patrocinadors que ho han fet possible!

PUBLICITAT