Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Oci i cultura Delegació d'Osona-Moianès Delegació de l'Alt Penedès-Garraf Delegació del Bages-Berguedà-Anoia Delegació del Maresme Delegació del Vallès Occidental Delegació del Vallès Oriental solidaritat

La 4a edició d’Atrapa Km, frega els 54.000 kms assolits i més de 10.000 € recaptats per al Banc dels Aliments

La gran cursa solidària del Cateb, assoleix una edició de rècord, atrapant milers de kms per tot el món, amb participants de totes les delegacions i la seu central.

Per primera vegada Vallès Occidental supera el Vallès Oriental i es proclama com a delegació guanyadora d’Atrapa km-24 i Nicolàs Camarero és, una vegada més, el company amb més kms acumulats, kms que ens han fet donar la volta al món!

El passat 1 d’abril va finalitzar la Cursa solidària entre delegacions i seu central de Barcelona del Cateb, on la motivació principal, des del 22 de març, era aconseguir el màxim de quilòmetres possibles entre col·legiats i amics, corrent, caminant, en bicicleta, nedant o esquiant, i així ha estat! N’hem aconseguit 53.710 km, gairebé un 38% més que l’any passat! Tot un rècord de kms i participants per tot el món (des de França, Alemanya, Itàlia, Països Baixos, Espanya i Catalunya, per descomptat, fins al continent americà).

Atrapa km és una oportunitat de mostrar l’esperit solidari del Cateb i de contribuir a difondre els valors d’una entitat com és el Banc dels Aliments que té com a objectius principals la lluita contra el malbaratament alimentari a través de la recuperació d’excedents alimentaris aptes per al consum humà i la lluita contra la pobresa alimentària, fent arribar els aliments recuperats a persones en situació de precarietat del nostre entorn.

Gràcies als nostres patrocinadors, Certis, empresa constructora, Cots i Claret, Escalauvint construcció, Hercal, Rehatec, Siscol Geotècnia, G3 i Transparenta, transformarem aquests km en € (10.742 €) que entregarem al Banc d’Aliments.

Vallès Occidental  ha fet 13.288 km, seguit del Vallès Oriental que ha assolint 10.199 km, Maresme amb 9.164 km, Barcelona i Baix Llobregat, amb 8.576 km, Osona-Moianès amb 6.421 km, l’Alt Penedès-Garraf amb 3.429 km, i la delegació del Cateb al Bages-Berguedà-Anoia, amb 2.630 km.

Felicitem també Nicolàs Camarero, una vegada més que, per a Barcelona, ha estat el company amb més km acumulats, amb un total de 1.304 km, seguit de Miquel González Pascual del Maresme, amb 891 km, Adrián Jurado Raya del Vallès Occidental, amb 870 km, així com els altres participants que han fet més kms: Jordi Martí, 825 km, Màrius Blanch 732 km, Jesus Alfaro, 709 km, Marc Casanovas. 672 Km… seguits dels més de 700 participants inscrits!

Moltes gràcies a tots per participar en aquesta iniciativa que posa de manifest el vessant més solidari de la nostra institució! Us esperem l’any vinent, amb nous rècords!

PUBLICITAT