Cercar Error
Institucional Delegació del Vallès Occidental

La proposta Viandox guanya el concurs per a l’adequació de la nova seu del Cateb i del Coac al Vallès, al centre de Terrassa

Els arquitects tècnics Emilio Sanchiz Rodríguez i Josep M. Fosalba Julià, juntament amb els arquitectes, Xavier Ruscalleda i Bartomeu Bussom guanyen el concurs per a la nova seu de la Delegació del Vallès Occidental a Terrassa centre.

El projecte Viandox, signat pels arquitectes terrassencs Xavier Ruscalleda Morell i Bartomeu Bussom Masjoan, els arquitects tècnics Emilio Sanchiz Rodríguez i Josep M. Fosalba Julià, així com els col·laboradors de l’equip, Jaume Balanyà i Pau Giró, ha resultat guanyador del concurs per a l’adequació de la nova seu del Cateb i del Coac a Terrassa.

El jurat va escollir la proposta guanyadora el passat 30 de novembre i ara l’equip haurà de reconvertir l’edifici de Juli Capella al carrer de la Rasa i Gaudi del centre de Terrassa en la nova seu de la delegació. El jurat l’ha puntuat amb 85 punts sobre 100, i n’ha valorat la qualitat arquitectònica, amb un moble central inspirat en la forma de l’edifici, que dona identitat a la proposta i n’articula els usos i els espais, que es conceben de manera diàfana: a la planta baixa s’hi reserva un espai comercialitable i, a la primea, hi conviuen les oficines de les dues entitats i una zona compartida dedicada a la formació. El jurat ha conclòs que reconeix molt bé la ciutat amb le seves oportunitats i problemàtiques de l’entorn.

Ara, l’equip guanyador rebrà l’encàrrec de la redacció del projecte, la direcció d’obra, la direcció d’execució de l’obra i la coordinació de seguratet i salut. El segon, tercer, quart i cinquè classificats percebran una compensació econòmica de 3.000 euros cadascun.

Un concurs per a una nova seu

El passat mes d’abril, es va fer públic que les seus del Cateb i del Coac es traslladarien al centre de la ciutat de Terrassa, després d’abandonar les dependències ubicades al Vapor Universitari.

L’objectiu és que el nou emplaçament tingui un impacte més directe a la societat i permeti apropar els serveis a arquitectes tècnics, arquitectes i ciutadania.

A partir del 15 de desembre, les sis propostes selecciondes per a la segona fase del concurs s’exposaran a la seu del Coac de Terrassa.

consulta el projecte guanyador

consulta l’acta del jurat

PUBLICITAT