Cercar Error
Pràctica professional construcció Economia circular reutilizació sostenibilitat

La reutilització a la construcció com a repte futur per a l’economia circular i la descarbonització

El proper 18 d’abril de 2024 s’organitza la Jornada tècnica Projecte reCircula. Impuls a la reutilització dels residus de la construcció.

En l’àmbit de la reutilització de materials de construcció i l’economia circular i en el marc del Cercle de Transició Ecosocial de Coopolis,  s’organitza una jornada tècnica presencial el dia 18 d’abril de 2024 de 11:30 a 13:30h al Bloc 4 dins del recinte de Can Batlló (carrer Constitució, 19). El projecte reCircula ha estat liderat per Holon i Societat Orgànica i ha comptat amb la participació d’Arrevolt, Coopolis, La Col, La Constructiva, Solidança, Sostre Cívic i el suport del programa Impulsem el què fas de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant la jornada es preveuen ponències d’experts i professionals que presentaran projectes entorn la reutilització de materials de construcció i una taula rodona. Es debatrà sobre la situació actual i els objectius a assolir a curt i mitjà termini per donar resposta als reptes que planteja l’economia circular i la descarbonització.

Hi participaran Laura Reus (Societat Orgànica) que presentarà el projecte reCircula, Jordi Ibáñez (Saó Prat) i Oriol Antolín (La Boqueria) per al projecte radó, Maria Afxentiou  i Alessandra Monarcha (Leleni Studio) de Urru Recursos Urbans, Laura Silva presentarà la plataforma Mantenim Circular de l’ITeC. La consultora en energia i sostenibilitat Anna Martin en representació del Cateb presentarà la plataforma MARKETCons i es tancarà la intervenció amb Alfred Vara en representació de l’Agència de residus.

Per a més informació teniu accés al programa complet en el següent enllaç.

PUBLICITAT