Cercar Error
Oci i cultura Delegació d'Osona-Moianès visita cultural Visita tècnica

Nou èxit de participació amb places exhaurides, en la visita guiada a la Sagrada Família

Els assistents, provinents tant de Barcelona com de la Delegació d'Osona-Moianès, han pogut assistir aquest passat dijous 16 de maig, a una visita tècnica exclusiva per als nostres col·legiats, guiada per membres de l'equip d'Edificació i Tecnologia de la Sagrada Família.

Els companys que hi han pogut assistir, no només per descobrir l’univers Gaudí sinó també el desenvolupament de la construcció actual, de la mà de Carles Farràs, i Ramon Espel, caps de producció i d’execució d’obres del departament d’Edificació de la Sagrada Família, han sortit entusiasmats de la visita.

Com sabem, la construcció del Temple Expiatori de la Sagrada Família ha esdevingut una icona cultural per a la ciutat de Barcelona i és un dels monuments més visitats arreu del món. Els equips tècnics que hi treballen apliquen les tecnologies més avançades per resoldre els principals problemes constructius i de manera paradoxal podem parlar de la construcció del Temple com un dels principals laboratoris per a la investigació i la innovació en construcció.

PUBLICITAT