Cercar Error
Pràctica professional Assessorament per oposicions Oposicions

Oposicions d’arquitecte tècnic al servei de la Hisenda Pública

El servei de Centre de Documentació de l’Àrea Tècnica del Cateb té disponibles per préstec els temaris d'oposicions d'arquitecte tècnic al servei de la Hisenda Pública

​​​S’ha publicat al BOE la Resolución de 17 de febrero de 2023, de la Subsecretaría, por la que se convoca proceso selectivo para ingreso, por el sistema general de acceso libre y promoción interna, en el Cuerpo de Arquitectos de la Hacienda Pública.  

Des del servei de Centre de Documentació de l’Àrea Tècnica del Cateb hem adquirit llibres amb el temari d’oposicions d’arquitectes tècnics per la hisenda pública.  Aquests llibres els pots venir a consultar i treballar des de la biblioteca o  els pots agafar en préstec.

En total són cinc llibres que pots utilitzar i que contenen la totalitat del temari d’arquitecte de la hisenda pública. Aquests llibres són:

  • Arquitectos técnicos hacienda. Temas derecho constitucional, administrativo y comunitario
  • A​rquitectos técnicos hacienda. Temas derecho civil y mercantil
  • Arquitectos técnicos hacienda. Temas catastro
  • Arquitectos técnicos hacienda. Temas urbanismo
  • Arquitectos técnicos hacienda. Temas hacienda pública y derecho tributario

​Si vols presentar-te a aquesta o a qualsevol altra convocatòria, pots venir a treballar i preparar els teus temaris des de la biblioteca. Disposes d’espai per connectar els ordinadors, per consultar llibres i documentació  i,  t’oferim assessorament tècnic i documental per preparar els teus temaris​.

En el següent enllaç del ministeri trobaràs exemples de casos pràctics proposats en  les anteriors convocatòries​

Molta sort!​​

PUBLICITAT