Cercar Error
Institucional arquitectura educacio familia fires i congressos otr tallersfamiliars tallerspedagogics Tecnologia

Participació del Cateb a la Fira de la Candelera de Molins de Rei

Atendrem les consultes dels ciutadans, sobre rehabilitació amb els tècnics de la OTR i les famílies amb el més joves poden participar en el taller "de casa en casa"

El cap de setmana del 4 i 5 de febrer es celebra a Molins de Rei, la tradicional Fira de la Candelera; una de las fires mes concorregudes de Catalunya.

I com és tradició també, el Cateb hi és present en l’espai anomenat “Fira de la construcció i Mostra Tradicional d’Oficis Tradicionals”. On contem amb la presència dels tècnics de l’OTR (Oficina Tècnica de la Rehabilitació) responent les consultes dels ciutadans.

Podeu visitar-nos en família, perquè també estarem acompanyats, els dos dies, d’11:30 a 13h del taller “de casa en casa”, amb l’arquitecta tècnica Roser Vilanova. Un taller que permet construir una caseta i tot jugant fer volar la imaginació i aprendre els conceptes bàsics sobre construcció sostenible. Construiran una caseta amb materials naturals i amb les seves mans aprendran a donar-li forma i afegir-hi els elements essencials d’un edifici sostenible.

Vine a visitar-nos!

PUBLICITAT