Cercar Error
Pràctica professional

Presentació de llibre “Consultoria geotècnica en edificació”

El Cateb organitza tant a Barcelona com a delegacions una jornada de presentació d'aquest llibre que anirà a càrrec dels seus autors.

El Cateb organitza tant a Barcelona com a delegacions una jornada de presentació d’aquest llibre que anirà a càrrec dels seus autors.

La presentació d’aquest llibre ens permet descobrir la primera edició d’una guia útil i pràctica pensada per als professionals o tècnics que han de contractar els serveis geotècnics, dirigir obres o col·laborar en projectes de fonaments.La guia, eminentment pràgmatica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contenidors, com de cara a l’execució i direcció de les obres, en què interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura.

Aquesta guia ha estat fruit de la feina coordinada de Consultors d’Estructures i Consultors de Geotècnia en què cadascú ha aportat el seu punt de vista: dues visions complementàries de la relació entre l’estructura i el sòl.

PUBLICITAT