Cercar Error
Vull col·legiar-me
Institucional Delegació d'Osona-Moianès

Una vetllada inoblidable, a la trobada anual de col·legiats i col·legiades d’Osona-Moianès

La històrica Torre Simon de Tona va ser l'escenari de la trobada dels companys i companyes d'Osona i Moianès, on els esperaven un munt de sorpreses.

La tradicional trobada de col·legiats i col·legiades d’Osona-Moanès, aquest any es va celebrar en un espectacular edifici modernista obra de Francesc Guàrdia i Vial, gendre i col·laborador de Lluís Domènech i Muntaner, que fou inicialment torre d’estiueig de Francesc Simon, presó durant la Guerra Civil i convent sanatori després. Actualment la Torre Simón ha estat reformada com a restaurant i domicili dels seus propietaris.  

El sopar va començar amb una benvinguda al jardí, amb l’aperitiu a peu dret amb barra de begudes, on companys i companyes es van poder posar al dia de tot el que ha passat durant l’any.

Com és habitual es van presentar els nous col·legiats, i es va retre homenatge als companys que celebren els 25 i 50 anys de professió, però també hi van haver algunes sorpreses, com ara un concurs entre les taules per completar un puzzle sorpresa, que no era altra cosa que l’edifici de la Delegació a Vic, que ens distingeix.

PUBLICITAT