Cercar Error
Vull col·legiar-me
Oci i cultura ciutat Cultura oci visita

Visita cultural per Girona, en una de les millors èpoques, en Temps de flors

El passat 17 de maig, un nombrós grup de col·legiats i col·legiades van poder visitar Girona per gaudir de la primavera, de la mà del festival de flors per excel·lència.

El passat 17 de maig, un nombrós grup de col·legiats i col·legiades ens van acompanyar en la visita guiada que el Cateb va organitzar per Girona durant el Temps de Flors, pels llocs més emblemàtics, més característics i bonics en aquesta època.

Ens vam perdre pels carrers plens d’història, vam descobrir racons amagats i vam gaudir de la primavera de la mà del festival de flors per excel·lència de Girona.

Aquest festival va néixer gràcies a dos emprenedors que al 1954 van decidir crear la primera edició del que seria el festival Temps de Flors. La bona acollida i el gran interès per les persones que ho visitaren va empènyer a tirar endavant un esdeveniment que s’ha convertit avui dia en una reconeguda activitat que atrau a gent d’arreu del món.

A més a més de poder gaudir de les flors primaverals, durant aquell cap de setmana, a la ciutat s’elaboren diferents activitats culturals i d’interès general, des de castellers fins a concursos fotogràfics.

PUBLICITAT